Saunatrick

Idea Saunatrick-tuotteesta syntyi saunan lauteilla, kun kaikki saunatarvikkeet ja pesuvälineet lojuivat lauteilla aina miten sattuu. Syntyi "suomalainen lääkelaukku". Saunatrick sisältää nimensä mukaisesti pienen jujun: kanto-/säilytysväline muuttuu hetkessä kahdeksi saunatarvikkeeksi; tyynyksi ja selkänojaksi.

Saunatrick on innovatiivinen ja monipuolinen saunatuote, joka valmistetaan Suomessa. Valmitusmateriaalina käytetään tervaleppää, joka soveltuu parhaiten kosteisiin tiloihin. Kotimaisen suunnittelun ja työn lisäksi puulaji tekee Saunatrick-tuotteesta erittäin laadukkaan.

Saunatrick:in suunnittelu on toteutettu huolellisesti käytännön tarpeiden kautta. Puolipyöreä ura, jonne selkänoja liu`utetaan, mahdollistaa tuotteen kuivumisen kauttaaltaan vaikka se kasataan kosteana. Tämä tekee Saunatrick-tuotteesta erittäin helppokäyttöisen. Kuivaus kasattuna pystyasennossa.

Selkänoja tuo lisämukavuutta istuma-asennossa saunoessa. Saunan lauteet ovat lähes ainoita istuimia joissa usein on ikävä 90 asteen kulma. Saunatrick-selkänoja auttaa rentouttamaan alaselän, huomaat sen arvon hetkessä! Saunatyyny taas tekee makuuasennossa saunomisesta miellyttävämpää.

Saunatrick sopii jokaiseen saunaan. Kotisaunassa tuotteen sisälle voi kasata saunomistarvikkeet pieneen tilaan säilytystä varten. Saunoessa löydät kaiken tarpeellisen samasta paketista. Yleissaunoissa Saunatrick korvaa muovipussit ja kassit. Tuotteen sisälle pakkaat virvokkeet, shampoot, pefletit ja muut saunomistarvikkeet saunaan siirryttäessä. Samalla mukana on myös henkilökohtainen pään- ja selän tuki.